Mar Sala
Nascuda l'any 2000 a Palma, Mallorca.
Actualment visc a Barcelona i estic estudiant el Grau Universitari en Arts i Disseny a l'Escola Massana.
Correu: marsalaoms@gmail.com
Instagram: @empenedida
Web antiga (amb + treballs): "https://calamarbisz.github.io/portfoli"


*aquesta font no permet posar accents aixi que disculpeu les faltes!* La meva obra parteix de la construccio de relats, explicar histories a partir de simbols, imatges, materials que acumulo i dels quals m'apropio per contar un conte i introduir el meu imaginari. Als meus projectes, la metodologia esta directament lligada amb l'obra. En lloc de tenir una idea inicial i a partir d'alla veure com puc explicar allo, per a mi allo que s'explica es va construint alhora que el com. No es el mateix treballar amb l'audiovisual que amb l'objecte, i es a partir de relacionar-me amb el propi medi que es construieix el relat. El tipus de relat que m'interessa es aquell que queda obert, que no es lineal i que obliga a l'espectador a fer connexions, associacions, a interpretar-ho a la seva pròpia manera.*Practiques a Halfhouse durant el 2022

*He participat en fanzines i revistes col.lectives, la darrera es la revista Ventall, al 2023.

*He participats en varis tallers, com el de il.lustracio cientifica especulativa a la Massana i actualment arts esceniques al CC El Sortidor.

* Exposicio "desquiciadAs" amb la meva companya de pis Bel Francis al nostre pis del c/ Rivadeneyra a febrer 2020.

*Tinc conixements de programacio creativa amb Javascript (p5js) i vaig realitzar un taller online de programacíp creativa impartit per Daniel Schiffer (@thecodingtrain) al maig del 2020.

*Actualment estic fent un curs a Udemy sobre HTML i CSSxs.

*Durant casi un any (2021) vaig estar compartint taller amb 13 altres artistes a poblesec

sortida